Elektrofili kraftig utbredt i Norge

En undersøkelse gjort for Expertkjeden av MMI, viser at svært mange nordmenn anser seg selv som elektrofile.

En undersøkelse gjort for Expertkjeden av MMI, viser at svært mange nordmenn anser seg selv som elektrofile.

Expertundersøkelsen 2004 utført av MMI viser at 1,5 millioner nordmenn karakteriserer seg selv som elektrofile. Elektrofili er mest utbredt blant menn hvor over halvparten sier de er det. Tilsvarende er en av tre norske kvinner elektrofile. De elektrofile finnes over hele landet, og er aller mest utbredt i Midt-Norge.

Dette skriver Expert i en pressemelding etter at elektromessen Elektrofil 2004 er avsluttet.

Messen, som ble arrangert i Oslo Spektrum sist lørdag, trakk mer enn 8000 besøkende i løpet av de seks timene den varte. Ifølge Expert strakte køene utenfor Oslo Spektrum seg helt inn på kjøpesenteret Oslo City, som ligger i nærhetene, og enkelte måtte vente i to timer før de slapp inn.

- Dette var første året vi arrangerte Elektrofil-messen og vi må bare erkjenne at vi ble tatt på senga av den enorme responsen. Vi hadde kanskje regnet med 3-4.000 besøkende, men når dette antallet doblet seg er det bare å konkludere med at vi neste år må arrangere messen over flere dager, sier kommunikasjonsdirektør Trond Bentestuen i Expert.

- Våre undersøkelser før messen viser at mange nordmenn anser seg selv for å være elektrofile. Faktisk hele 42 prosent av Norges befolking. Helgens opplevelser viser til de grader at dette stemmer, sier Bentestuen.

Til toppen