BEDRIFTSTEKNOLOGI

ElTele etablerer seg i Mjøsbyen

Energiselskapenes teleoperatør, ElTele, vil nå ta markedsandeler på telemarkedet i Mjøsområdet. Kampen står i første omgang om bedriftskundene, for ElTele har ingen planer om å betjene privatmarkedet.

Frode Eriksen
10. nov. 1999 - 11:07

-Vi vil ta markedsandeler fra Telenor og andre etablerte aktører i Hedmark og Oppland, sier Svenn Otto Hjorth i ElTele Øst.

ElTele Øst har hovedkontor i Oslo, samt avdelingskontor i Hallingdal og nå på Hamar. Selskapet har inngått avtaler med Jernbaneverkets BaneTele, slik at lokal infrastruktur kan koples til et landsdekkende telekommunikasjonsnett.

- Etter Mjøsregionen regner vi med å ekspandere nordover med et eget kontor i Trøndelag, sier markedsdirektør i ElTele Øst, Svein Risberget.

Hamarkontoret skal betjene bedrifter fra Minnesund i sør til Dovre og Tynset i nord, og fra Kongsvinger i øst til Gjøvik og Raufoss i vest. ElTele har også planer om å inngå strategiske allianser med tele- og dataleverandører i Mjøsregionen. Dermed kan bedriftskundene tilbys totalløsninger med telekomutstyr, -service, -tjenester og -kommunikasjon.

Selskapet har alt inngått en slik allianse med Effekt Consulting i Nydalen Næringspark utenfor Hamar.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.