BEDRIFTSTEKNOLOGI

ElTele kjøper seg større

Børsnoterte ElTele kjøper APRO Kommunikasjon AS - et selskap som har spesialisert seg på hussentraler og telekommunikasjon i Vestfold og Telemark.

17. jan. 2001 - 17:04

- ElTele har et tjenestetilbud innen tele- og datakommunikasjon som passer svært godt sammen med våre tilbud innen salg- og service av telefoniløsninger. Vi vil nå kunne tilby våre kunder komplette telefoniløsninger, inklusive Internett, sier daglig leder i APRO Kommunikasjon, Bjørn Helliksen, i en pressemelding.

ElTele er majoritetseid av Tele Danmark, og er dermed en del av en av Europas ledende telegrupper. ElTele har cirka 200 ansatte, og har rundt 250 millioner i årsomsetning.

- Vi har en strategi om å bli en av Norges ledende tele- og dataleverandører til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Gjennom oppkjøpet av APRO Kommunikasjon AS bygger vi oss opp i et Vestfold og Telemark, noe vi anser som viktig med sikte på å kunne gi næringsliv og kommuner et landsdekkende tilbud, sier administrerende direktør Per Morten Torvildsen i ElTele i pressemeldingen.

APRO Kommunikasjon AS vil fortsette sin virksomhet fra lokalene på Borgeskogen i Stokke og C.E. Berg-Hansensgate i Porsgrunn.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.