ElTele Øst blir NetCom-operatør

ElTele Øst tar nå opp kampen om Telenors mobilkunder. I samarbeid med NetCom lanserer selskapet i løpet av våren sin egen mobiltjeneste.

ElTele Øst tar nå opp kampen om Telenors mobilkunder. I samarbeid med NetCom lanserer selskapet i løpet av våren sin egen mobiltjeneste.

Tidligere har Global TeleSystems Group, Tele 1 Europe og Site Communication inngått tilsvarende avtaler om bruk av NetComs GSM-nett som den ElTele Øst nå har fått etablert.

- Vi har arbeidet lenge med å få til et mobiltilbud. Med denne avtalen blir vi en totalleverandør av tele- og datakommunikasjonsløsninger mot bedriftsmarkedet, sier markedsdirektør Svein Risberget i ElTele Øst i en pressemelding fra Newswire.

Selskapets nye mobiltjeneste lanseres via NetComs GSM-nett, men ElTele Øst blir en selvstendig operatør med salg av abonnement, tjenester og service. Abonnentene vil få opp ElTele som operatør på mobildisplayet.

ElTele Øst henvender seg til bedriftsmarkedet med tjenester innen bredbånd, fasttelefoni, Internett og mobiltelefoni. Selskapet har rundt 1000 bedriftskunder, hovedsakelig på det sentrale Østlandsområdet med Oslo og Akershus, Mjøsregionen og Buskerud.

- I samarbeid med de andre ElTele-selskapene har vi også kunder i resten av landet, som nå kan knyttes til vår nye mobiltjeneste, sier Risberget i pressemeldingen.

Når tjenesten blir operativ i løpet av våren, kan ElTeles kunder klare seg med ett kontaktpunkt og én faktura for alle tele- og datakomtjenester.

Til toppen