Ementor endelig tilbake på offensiven

Etter utallige kutt og svake tall, har Ementor (tidligere Merkantildata) endelig begynt å ansette folk.

Etter utallige kutt og svake tall, har Ementor (tidligere Merkantildata) endelig begynt å ansette folk.

Ementor, tidligere Merkantildata, har siden dotcom-fallet startet vært gjennom tøffe år med enorme tap og store kutt i staben. Selskapet tjener fremdeles ikke penger og måtte nylig gjennomføre en emisjon, men nå lyser et positivt signal.

Selskapet har for første gang på svært lenge begynt å ansette folk. På Ementors hjemmesider ligger det noe så sjeldent som en stillingsannonse.

Ementor er ikke alene, selskapet merker trolig noe av det samme løftet i markedet som Accenture og Cap Gemini Ernst & Young.

    Les også:

Ementor søker etter SAP konsulenter og skal ha både personal-konsulenter, økonomi-konsulenter, logistikk-konsulenter, prosjektledere og teknologi-konsulenter. Selskapet har puttet inn ordet "Erfarne" foran alle stillingsbetegnelsene.

- Vi ansatte faktisk noen rådgivere i våres, men nå skal vi ansette flere, sier Lars Erik Johannesen, leder for konsulentdelen i Ementor. Vi skal også ha noen systemarkitekter og enkelte utvalgte eksperter på andre områder.

Johannesen vil ikke kommentere hvor mange Ementor skal ansette i de fem stillingskategoriene.

I stillingsannonsen skriver Ementor at selskapet "opplever stor suksess som forhandler for SAP. Vi satser nå tungt i et markedsområde med sterk vekst og leverer nøkkelferdige totalløsninger spesielt rettet mot SMB-markedet."

Ementor er i dag 1100 hundre ansatte.

Her kan du lese stillingsannonsen.

Til toppen