Ementor-sjef rigger om Norge-delen

Ementor-sjef Jo Lunder rigger om den norske delen av selskapet, men skal ikke si opp noen.

Ementor-sjef Jo Lunder rigger om den norske delen av selskapet, men skal ikke si opp noen.

Ementor sendte sent onsdag ettermiddag ut en melding som forteller om en omorganisering av selskapet.

"Ementor Norge rendyrker virksomheten i Oslo i tre divisjoner. Formålet er å skape mer forretningsorienterte og leveransedyktige enheter med mandat og ansvar for egen suksess. Organiseringen betyr en forenkling av eksisterende virksomhet og er en del av de planlagte endringene som skal bedre lønnsomheten og fokus i Oslo," skriver selskapet.

- Dette er ikke noe dramatiske og det skjer ikke noen oppsigelser, forteller informasjonssjef Karine Mathiesen til digi.no.

Ementor i Oslo organiseres rundt de tre hovedområdene konsulentvirksomhet, infrastrukturløsninger og drift (outsourcing). Organiseringen av den øvrige virksomheten i Norge vil forbli uendret.

- Vi mener at denne endringen er riktig for å få Oslo-organisasjonen til å fungere best mulig. Selskapet vil få et klarere fokus i alle ledd og sikre mer optimal drift innenfor de ulike divisjonene. På denne måten ruster vi oss for å betjene eksisterende kunder bedre, samt å vinne flere kunder i markedet", sier adm. dir. Ole Morten Settevik i Ementor Norge AS.

Til toppen