Ementor tyr til permitteringer

Ementor avholdt tirsdag ettermiddag fellesmøte for de ansatte. Beskjeden fra Arne A. Jensen var lite lystig for 40 av de ansatte.

Problemene i Merkantildata og deres Ementor-datterselskap er ikke over. Mange analytikere har oppgradert aksjen til kjøp i det siste, men nå sliter Ementor igjen. Selskapet avholdt i ettermiddag et fellesmøte for de ansatte. digi.no mottok på forhånd tips om at 40 ansatte trolig ble permittert.


Ryktene viste seg å stemme.

- Varsel om permittering er sendt ut i dag. Hovedsakelig er det konsulenter som blir permittert, men også noen i administrasjonen, forteller Lars-Erik Johannessen, administrerende direktør i Ementor ASA, overfor digi.no.

- Never ending story, er førstereaksjonen til Morten Sundstø, analytiker hos Fearnly Fonds når digi.no ringer for en kommentar. Han hadde åpenbart håpet at Merkantildata hadde snudd etter mange svake kvartaler og dårlige nyheter.

- Hvis dette stemmer, er dette negativt, sier Sundstø.

- Ementor har etter salget av Provida blitt et mer generelt konsulentselskap og slike sliter med å få nok å gjøre. Stemmer permitteringene, viser det at problemet for Merkantildata ikke er over, mener han.

Til toppen