En frodigere Hexen

Flere nye attraktive spill lanseres under spillmessen E3 i Atlanta for tiden.

Flere nye attraktive spill lanseres under spillmessen E3 i Atlanta for tiden.

ID Software og Activision demonstrerte programmene Ouake II og Hexen II på Electronic Entertainment Expo (E3) som nå pågår i Atlanta, USA.

Marty Stratton, Activisions produsent, forteller til Newsbytes at utviklingen av Ouake II fokuserer på en-spillerstrategier, samtidig som den skal tilpasses Internetts multi-spillmuligheter.

Utviklingen av Quake II startet på bunnen, og har - i følge Stratton - vist lojale Quake-tilhengere på E3-messa et nytt, kjappere og mer spennende Quake.

Hexen II, som blir å finne på det amerikanske markedet i september, kommer i følge produsenten til å være et spill med den mest avanserte oppbygging, arkitektur og grafikk som finnes.

- Hver scene er en mye mer detaljert og frodig, heter det

Dersom alt går etter planen vil Hexen II komme i salg samtidig med Quake, antakelig sent i høst.

Nye attraksjoner i Hexen II inkluderer 30 brett, fire forskjellige karakterklasser, svømming, løping, kryping, flying og slåssing... Spillerne kan forøvrig velge mellom 30 våpen.

I tillegg til skyt-ned-alt-som-rører-seg-spillene, lanserte Activision Shanghai Dynasty, et multi-spiller-strategispill designet for Internett. Spillerne kan velge mellom det klassiske Shanghai, kampen om Shanghai eller Mah-Jongg i flere vanskelighetsgrader. Windows- og Macintosh-versjoner av spillet skal være klare i løpet av høsten.

Til toppen