BEDRIFTSTEKNOLOGI

- En god løsning

Ansatte i Telenor Bedrift og Tele- og Dataforbundet ser positivt på at visekonsernsjef Jon Fredrik Baksaas tar over sjefsstolen i Telenor Bedrift etter Daniel Johannesson.

Øystein Kvistad
9. des. 1997 - 19:10

Som digi.no skrev tirsdag morgen tok Baksaas fra og med i dag over som administrerende direktør i Telenor Bedrift etter Daniel Johannesson som blir generaldirektør for Statens Järnvägar i Sverige.

Og det er ikke bare Telenor-ledelsen som sier seg godt fornøyd med valget av 43-årige Baksaas som Johannessons etterfølger. Også "fotfolket" i Telenor Bedrift ser med blide øyne på direktørskiftet.

I en intern nyhetsmelding om direktøransettelsen, uttrykker styremedlem og leder for Tele- og Dataforbundet i Telenor Bedrift, Eva Holmgren, tilfredshet med ansettelsen av Jon Fredrik Baksaas.

- Jeg synes dette var en bra beslutning og jeg ser fram til et godt samarbeid. Jeg har stor respekt for Fredrik og hans faglige kompetanse. Det er også en fordel at han kjenner Bedrift og Telenor godt, sier Holmgren

- Forøvrig ønsker jeg at vi får en stabil ledergruppe i Telenor Bedrift, slik at Fredrik kan makte begge de to viktige posisjonene i Telenor, sier hun.

Baksaas fortsetter som visekonsernsjef i Telenor med hovedansvar for den norske strategien og det norske markedet, men overlater styreformannsvervet i Telenor Bedrift til konsernsjef Tormod Hermansen.

Telenor-ansatte digi.no har snakket med har også forventninger til den påtroppende toppsjefen, en forventning også viseadministrerende direktør og sjef for salgsdivisjonen i Telenor Bedrift, Jan Edvard Thygesen, deler:

- Jeg ønsker Fredrik velkommen til også å bli med på hverdagene i Telenor Bedrift. Fredrik har vært med på å forankre strategiprosessen tidligere i år, slik at vi ikke mister farten ved dette lederskiftet i en kritisk viktig periode for selskapet, sier han i et ekstra nyhetsbrev for medarbeidere i Telenor Bedrift med datterselskaper.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.