JUSS OG SAMFUNN

En halv million flørte-meldinger på tre uker

Nok en milepæl er nådd for sjekketjenesten Spray Date. 500.000 flørtende meldinger er nå sendt på versjon 2.0. Samtidig har SOLs Nettvenn-tjeneste en ny versjon i emning, og også her sendes meldingene flittig.

Therese Werenskiold
9. jan. 2001 - 12:07
Spray

Medlemmene har strømmet inn fra første dag og etter tre uker på nettet er medlemstallet over 13.000, skriver selskapet i en pressemelding.

SOL nettvenn er konkurrentens tilsvarende tjeneste, og her er det også en ny versjon i emning.


Samtidig vokser tjenesten jevnt og trutt, og Kristin Skogen Lund forteller at det nå er rundt 50.000 aktive medlemmer. - Nettvenn har omtrent like mange unike brukere, og i forrige uke fikk tjenesten 900.000 sidevisninger, sier hun til digitoday.no.

SOL-sjefen legger til at det er nødvendig med en ny versjon, samtidig som det også er naturlig fordi tjenesten nå har vært operativ ett års tid. - Vi trenger en versjon som tåler mer trøkk.

Skogen Lund forteller at det i den nye versjonen også kommer en rekke nye funksjoner. Blant annet skal brukerne kunne legge inn og se på bilder og videoklipp på de forskjellige profilene. Det skal også komme en varslingstjeneste som sender mail eller SMS når det dukker opp en matchende profil, dersom man ønsker det. En tredje finesse som kommer er en blind date-service. Alt dette vil sannsynligvis være på plass i slutten av måneden.

Hun er svært fornøyd med at SOL har klart å gi tjenesten et såpass seriøst preg. - Jeg var veldig skeptisk i begynnelsen, forteller Skogen Lund. - Jeg var redd det skulle bli en sånn fjortis-tjeneste med masse griseprat. Men heldigvis ble det ikke slik.

Nettvenn-konseptet er blitt en liten solskinnshistorie, mener SOL-sjefen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.