En halv million spiller nytt mobilspill

Nokia har klart å få med seg mer enn 500.000 deltakere på sitt europeiske mobilspill, Nokia Game.

Nokia har klart å få med seg mer enn 500.000 deltakere på sitt europeiske mobilspill, Nokia Game.

Spillet startet ved hjelp av en e-post og de 13.000 norske deltakerne fikk i går kveld melding om å se på TV for å få med seg den første ledetråden i eventyret som skal vare ut måneden.

Eventyret begynte med at spillerne var vitne til en dramatisk scene i en reklamefilm som viste et akuttmottak på et sykehus hvor leger reddet livet til en mann som hadde vært utsatt for en ulykke. Etter dette henviste filmen spillerne til et nettsted hvor de vil finne ut mer om denne mystiske hendelsen og identiteten til hovedpersonen.

- Vi ønsker alle lykke til og håper de vil få en morsom opplevelse, sier markeds- og informasjonssjef i Nokia Mobile Phones Scandinavia, Helen Larsson i en pressemelding fra selskapet bak mobilaktiviteten.

I spillet lever aktørene seg inn i rollen til hovedpersonen, og vil møte mange mysterier og gåter de skal løse frem mot spillets avslutning i desember. Spillerens jobb er å følge ledetrådene som vil bli gitt gjennom alle mulige medier - Internett, TV, radio, tekstmeldinger, tidsskrifter og aviser.

Til toppen