En million kunder får gratis sikkerhet

Alle DnB Nor-kunder får bedre IT-beskyttelse i julepresang.

Alle DnB Nor-kunder får bedre IT-beskyttelse i julepresang.

Fra nyttår kan også kunder i Postbanken og tidligere Gjensidige NOR-kunder ta i bruk Norman Virus Control.

DnB NOR og Norman har inngått en ny utvidet samarbeidsavtale om datasikkerhet. Med den nye avtalen får en million nettbankbrukere i DnB NOR og Postbanken tilbud om å sikre sin nettbank-PC med antivirusproduktet Norman Virus Control, som inkluderer Norman Sandbox.

Antivirusselskapet Norman skryter i en pressemelding at Norman Virus Contol med SandBox-teknologi vil gi bankens internettkunder den beste beskyttelsen som er tilgjengelig.

Norman vil også tilby DnB NORs kunder Norman Ad-Aware som et supplement til Norman Virus Control. Dette produktet beskytter mot uønsket annonsering og spionprogrammer som ubemerket kan komme seg inn på PC-en og overvåke brukerens bevegelser på Internett.

Både datavirus og spionprogrammer representerer en risiko, kombinasjonen Norman Virus Control og Norman Ad-Aware bidrar til sikrere bruk av Internett-tjenester.

Norman Virus Control benytter Norman SandBox-teknologi som er en proaktiv teknikk for å stoppe destruktive aktiviteter. Den store økningen i disse nye, raskt spredende truslene viser hvor viktig det er med denne formen for beskyttelse.

Til toppen