BEDRIFTSTEKNOLOGI

Enbruker utgave av Informix Dynamic Server

På sin store internasjonale brukerkonferanse, kunngjorde Informix en enbruker utgave av sitt fremste produkt, Dynamic Server.

Eirik Rossen
27. juli 1998 - 14:32

Dynamic Server Personal Edition skal være tilgjengelig 1. august. Den skal kjøre under Windows 95/98/NT, og skal etterkomme et brukerbehov for en enbruker database som er direkte kompatibel med "bedriftens sentrale system". Installasjon og konfigurering skal være enkel, og kravet til systemressurser skal være begrenset.

Målgruppen er presisert til fjernarbeid, små og geografiske spredte avdelingskontorer og fjernutviklere.

På brukerkonferansen kom Informix ellers med en rekke andre nyheter (i tillegg til dem som allerede er omtalt i digi.no, se refererte artikler øverst til høyre for denne spalten):

  • En integrert teknologisuite for skalerbare beslutningsstøttesystemer: Decision Frontier Solution Suite
  • En skalerbar 64 biters utgave av Dynamic Server for HP-UX 11
  • Dynamic Server er sertifisert for IBMs TXSeries, slik at Informix-produktet kan integreres i applikasjoner på tvers av eksisterende plattformer
  • En strategisk avtale med Sun har økt Informix' tilstedeværelse i markedet for web-basert datavarehus og transaksjonsprosessering med 46 prosent.

Ifølge Informix samlet den internasjonale fire dager-lange brukerkonferansen i Seattle i forrige uke (International Worldwide User Conference) 3000 deltakere, hvorav flere hundre av selskapets egne ansatte.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.