Enda en oppdatering til Firefox 2

Glemte å legge ved sikkerhetsfiks.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
19. des. 2008 - 14:53

Mozilla kom tirsdag med sikkerhetsoppdateringer til både Firefox 2 og Firefox 3. Det ble fjernet sikkerhetshull fra begge nettleserne.

Sikkerhetsoppdateringen til Firefox 2, som fikk versjonsnummeret 2.0.0.19, skulle etter planen ha vært den siste utgaven av Firefox 2. Men slik gikk det ikke.

Av en eller annen grunn var det én av sårbarhetene i Firefox 2 for Windows som ikke ble fjernet. Sårbarheten ble derimot fjernet fra alle de andre utgavene av Firefox.

Hva som var årsaken til at feilfiksen ikke ble inkludert, er uklart, men sannsynligvis dreier det seg om en ren forglemmelse.

Sårbarheten, som er beskrevet her, regnes som meget alvorlig, men det er ikke kjent at den er blitt utnyttet av ondsinnede.

Det som nå ser ut til å bli den siste utgaven av Firefox 2 for Windows er altså versjon 2.0.0.20, som er tilgjengelig her.

Det er ikke så mange som benytter Firefox 2 lenger, og Mozilla anbefaler nå alle til snarest å oppgradere til Firefox 3 siden det ikke er planlagt flere oppdateringer til Firefox 2.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.