Enda rimeligere ADSL fra Kvalito

Kvalito insisterer på å være billigere enn Tiscali, og reduserer prisen på ADSL-abonnement enda et hakk.

Kvalito insisterer på å være billigere enn Tiscali, og reduserer prisen på ADSL-abonnement enda et hakk.

Tiscali satte i slutten av forrige uke ned prisen på selskapets rimeligste ADSL-abonnement, 704/128 kb/s til 329 kroner i måneden og kunne da slå i bordet med at selskapet hadde det rimeligste ADSL-abonnementet på markedet. Riktignok tangerte prisen det rimeligste ADSL-abonnementet til Kvalito, men sistnevnte har en båndbredde som er betydelig lavere, 400/128 kb/s. I tillegg krever Kvalito ekstra betalt fra abonnenter uten fasttelefon eller ADSL.

    Les også:

Det gjør Kvalito fortsatt, men Kaj Størdal Toftner, leder for Kvalitos Oslo-avdeling, skriver i en e-post til digi.no at selskapet nå vil ta imot utfordringen fra Tiscali og senke prisene enda mer. Kvalito reduserte også ADSL-prisene i forrige uke, noen dager før Tiscali gjorde dette.

- Vi ønsker å beholde vår markedsføring om at vi har Norges billigste bredbånd, sier Størdal Toftner, og forteller videre at månedlig pris på 400/128 kb/s-abonnementet fra og med torsdag er 299 kroner i måneden, mens 720/128 kb/s-abonnementet heretter vil koste 319 kroner i måneden. Prisene gjelder fra og med i dag.

Prisene forutsetter 12 måneders bindingstid.

Til toppen