Endelig? Vel, her er den i hvert fall - nerdens SUPERDASS

En sjelden gang dukker det opp tips fra våre lesere om kule dingser som er litt utenom det vanlige. Dagens tips tar imidlertid kaka - eller rettere sagt blir kvitt den når du er ferdig med den...

Er du så feig at du må tipse digi.no anonymt, er det redaksjonens tommelfingerregel at tipset bør overses - ganske enkelt fordi vi ikke vet hvilken agenda vedkommende måtte ha for å plante "nyheten" hos oss, og fordi tipsene ofte viser seg vanskelig å overprøve - både for oss og andre.

Men skitt au - siden det er slikt et drittvær i hovedstaden i dag, med et sant pissregn som sikkert likevel gjør Skeid-Rosenborg til en møkkakamp - gjør vi et unntak: Fra Microsofts inkontinente epost-tjeneste, Hotmail (den lekker som kjent i alle ender), nærmere bestemt fra den noe diffuse hotmail-adressen hi_fi_ve@hotmail.com, har vi mottatt dette dassbildet:

Alt en gjennomsnittlig spillegal nettbruker trenger, ser det ut til - med alt fra skinnsete, ditto ryggstø, PC, faks og telefon - for å nevne noe.


For egen regning kan vi føye til at vi knapt kan vente på reklamekampanjene som snart vil rulle over TV2-skjermen:

- Få mer ut av drittjobben. Kjøp SSS - Sitt, Skitt og Surf (fra WattenfallComputers)

...eller

- Streif mens du strør

...eller den engelske varianten

- Surf till you drop

...eventuelt

- Også urin-vånere fortjener web-aksess

...hvilket minner meg om en historie en av digi.nos skribenter kunne berette forleden: På en tur til Kenya for noen år siden observerte han et skilt sentralt plassert over sisternen på et av hotellets aller helligste, med ordlyden:

- We aim to please.
- You aim too, please.

Treffende.

Til toppen