Enitel håper fremdeles på Telia Norge

Telia Norge blir ikke solgt i løpet av november som først planlagt. Enitel håper imidlertid på en løsning i løpet av neste uke.

Telia Norge blir ikke solgt i løpet av november som først planlagt. Enitel håper imidlertid på en løsning i løpet av neste uke.

I en børsmelding skriver Enitel at selskapet fremdeles er i forhandlinger med Telia AB vedrørende mulig kjøp av virksomheten i Telia Norge og at en endelig konklusjon ventes å foreligge i løpet av neste uke.

Samtidig har Enitel i dag inngått bindende avtale med garantistene for en planlagt og vedtatt kapitalutvidelse på 300 millioner kroner i forbindelse med et eventuelt oppkjøp, om forlengelse av garantiperioden innen 10. desember 1999.

Sjef for fusjoner og oppkjøp i Telia AB, Michael Grant henviser digi.no til Ulf Beckman for alle spørsmål knyttet til salg av Telia Norge. Blant andre Grant har tidligere antydet at et salg av Telia Norge skulle være klart i løpet av november.

Pressetalsmann Beckman i Telenor/Telia sier til digi.no at selskapet ikke har noen tidsfrist for salg av Telia Norge.

- Vi bruker den tiden vi trenger på dette, er hans kommentar.

Beckmann vil ikke si noe om hvilke kandidater selskapet er i samtaler med, men bekrefter at Telia er i samtaler med mulige oppkjøpskandidater.

- Vi merker det er interesse for et selskap som Telia Norge på markedet, konstaterer han.

Om Enitels pressemelding, som antyder en løsning senest 10. desember, vil ikke Beckman kommentere noe som helst, men henviser til Enitel.

Til toppen