Enitel vil levere mobiltelefoni

Til høsten lanserer Enitel mobiltelefoni til sine fasttelefoni og Internett-kunder. Selskapet vil kjøpe kapasitet fra NetCom.

Til høsten lanserer Enitel mobiltelefoni til sine fasttelefoni og Internett-kunder. Selskapet vil kjøpe kapasitet fra NetCom.

- Mobile tjenester representerer fremtiden, og Enitel vil satse sterkt på mobiltelefoni i tiden framover. Derfor er vi svært fornøyde med at avtalen med NetCom gjør det mulig for oss å tilby våre kunder mobile tjenester allerede til høsten. Avtalen gir oss et meget godt utgangspunkt for videre mobil-satsing. Samtidig har vi tatt det siste steget fram til å bli en komplett teleleverandør, sier administrerende direktør i Enitel, Øyvind Hauge.

Han vil satse sterkt på at selskapets eksisterende kunder kan overtales til også å kjøpe mobiltelefoni fra Enitel.

- Vi kan nå selv produsere tjenester og tilby dem til våre kunder via NetComs mobilnett. Avtalen gjelder i utgangspunktet for en periode på tre år. Det hindrer ikke at Enitel, alene eller sammen med andre, kan bygge et eget mobilnett, sier Hauge.

Enitel har i dag 19.000 bedriftskunder og 250.000 privatkunder.

Enitel har dessuten beholdt de om lag 250 antenneplassene som Telia Norge skaffet seg i forbindelse med den tidligere GSM-konsesjonen som ikke ble benyttet.

Til toppen