BEDRIFTSTEKNOLOGI

Enkel samhandling for alle over web

En norsk tjeneste tilbyr oppgaveliste, forum og kalender for grupper med undergrupper.

16. mars 2010 - 15:32

Konsulentforetaket Kelson Consulting, ledet av Anders Kjeldsen og med en utviklingsavdeling i Thailand, driver tjenesten Bizloop som tilbyr enkle samhandlingsløsninger over web.

Man må opprette en egen «Bizloop-gruppe» for å få tilgang til tjenestene. Nylig ble det åpnet for å opprette undergrupper. En bedrift kan opprette en egen gruppe for hele organisasjonen, og så undergrupper for prosjekter, bokholderi og kunder. Også undergrupper kan ha undergrupper og så videre.

Foreløpig tilbys tre tjenester under Bizloop: Oppgaver, forum og kalender.

Oppgaver lar gruppemedlemmer oppføre oppgaver, fordele dem til hverandre, og holde hverandre orientert om hvordan de utvikles. Oppgaver har egenskaper som status og prioritet. Man kan innstille på å motta e-post hver gang en oppgave blir oppdatert.

Forum lar gruppemedlemmene legge ut sine synspunkter og debattere hva andre gruppemedlemmer mener. Meldinger som legges ut på et forum kan utstyres med filvedlegg. Også her brukes e-post til å varsle om nye innslag.

Kjeldsen skriver i en e-post til digi.no at flere applikasjoner er under utvikling, bland dem fildeling og timelisteregistrering.

Kelson er ellers kjent som IT-partner til NoiQ Poker, og som utvikler av det svenske nettsamfunnet citywall.se. Et interessant eksempel på enklere tjeneste levert av Kelson er siden dødsulykker i trafikken, som er utviklet for Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.