Enkelt å gå på kino med nett-billett

Nå blir det lett å få oversikt over ledige billetter og hvor i salen de er. Man trenger ikke stå i kø eller møte opp på kinoen 45 minutter før filmen begynner. Alt ligger til rette for at Filmwebs billettsalg over Internett skal bli en hyggelig opplevelse.

Billetter til over halvparten av de norske kinosetene er nå tilgjengelig på Internett. Filmweb har nå i samarbeid med Oslo Kinematografer og Bergen Kino lansert billettsalg på Internett i Oslo og Bergen.

Fordelene med billettformidling på nett er først og fremst den økte tilgjengeligheten det gir på kinobilletter. Det blir lett å få oversikt over ledige billetter, hvor i salen de er, og det er ikke nødvendig å møte opp på kinoen 45 minutter før forestillingen for å hente bestilte billetter. Telefonkø blir unødvendig, og det forventes ifølge en pressemelding fra Filmweb, å bli hurtigere og enklere køavvikling.

- Siden systemet ble gjort tilgjengelig for brukerne i Oslo og Bergen for et par uker siden er det solgt 2.500 billetter, opplyser sier Filmweb-direktør Kjell Arne Orseth.

Han er overbevist om at kinobilletter er et helt riktig produkt for Internett, og forventer at antall solgte nettbilletter vil øke betraktelig når brukerne blir klar over tilbudet.

Internettbilletter er nå tilgjengelig for kinoene i Bergen, Bodø, Kristiansand, Oslo, Sandvika, Sandnes, Stavanger og Tromsø. Det er hittil i år solgt 23.000 billetter på Internett.

Du kan lese mer om Filmweb her:


Promillesalg gir bakrus for Filmweb
Sverige med nettbilletter først, Norge nøler
Filmkonkurrenter slår rullene sammen
Betal kinobilletten med mobilen
Fram(st) i kinokøen

Til toppen