Enkelt og billig fra ny mobilaktør

Talkmore tilbyr mobiltelefoni uten månedsavgift eller regninger.

Talkmore tilbyr mobiltelefoni uten månedsavgift eller regninger.

Nye, norske mobiltelefonitilbydere er ikke lenger hverdagskost, men nå tilbyr det nye selskapet Talkmore mobiltjenester basert på Netcoms mobilnett.

I tillegg til lave priser, satser Talkmore på en løsning som ligger i grenselandet mellom kontantkort og vanlig abonnement.

Det er ingen fast månedsavgift knyttet til abonnementet, selskapet sender heller ikke ut regninger i etterkant. Brukerne overfører derimot penger til sin konto hos Talkmore fra for eksempel sin nettbank, og kan ringe for det beløpet som er betalt inn. Går kontoen tom for penger, sendes det en påminnelse per SMS. Men i motsetning til med kontantkort, avbrytes ikke samtalene umiddelbart når det er slutt på pengene, men gis en liten kreditt i inntil sju dager.

Talkmore tilbyr bare én abonnementstype, men til abonnementet kan det knyttes en rekke tilleggstjenester, slik som hemmelig nummer og tvilling-SIM-kort.

Med en pris per minutt på 99 øre til fastnett og andre mobiltelefoner, samt 49 øre per SMS og 1,99 kroner for MMS, kommer Talkmores abonnement godt ut i oversiktene til Telepriser.no. Dette til tross for at selskapet med 69 øre har den høyeste startavgiften av alle.

Talkmore subsidierer ikke mobiltelefoner.

Mobilselskapet Chess, som også holder en lavprisprofil, vil ifølge Dagbladet.no lansere et nytt produkt i løpet av kort tid, med identiske priser og betingelser som tilbudet fra Talkmore. I tillegg vil selskapet settet ned prisene på alle abonnementene den 1. juni.

Til toppen