Enklere å velge AMD-prosessor

AMD har publisert en nyttig, dynamisk oversikt over alle selskapets prosessorer for stasjonære PC-er.

AMD har publisert en nyttig, dynamisk oversikt over alle selskapets prosessorer for stasjonære PC-er.

Med en store mengde forskjellige varianter av prosessorer på markedet, er det i blant vanskelig for kundene å skille mellom de ulike variantene. Ofte er det bare små detaljer som skiller dem, detaljer som likevel kan vise seg å være viktige.

AMD har publisert en webside over selskapets prosessorer for stasjonære PC-er, det vil si Sempron og de forskjellige variantene av Athlon 64. Brukeren kan her, ved å velge fra ulike parametere, finne ut hvilke prosessormodeller som tilfredsstiller brukerens krav. Dette kan dreie seg om for eksempel cachestørrelse, klokkehastighet, effektforbruk, sokkel eller "stepping".

Ut fra listen som så genereres, kan brukeren velge ut to eller flere prosessorer som vedkommende ønsker å sammenligne nærmere. Det finnes for eksempel fire utgaver av Athlon 64 3500+. To av disse har klare fordeler sammenlignet med de to andre, men ikke alle forhandlere er like flinke til å oppgi hva som er forskjellen. Oversikten gir dermed kunden et sterkere kort når han allerede har bestemt seg for at det er en AMD-prosessor han skal ha.

Oversikten er tilgjengelig her.

Til toppen