AVTALER & KONTRAKTER

EPIM forlenger med CGI

Skal drifte og videreutvikle IT-systemene på norsk kontinentalsokkel.

EPIM og Ove Ryland (til høyre) har forlenget avtalen med CGI, representert ved Svein Ove Hagaseth, ansvarlig leder for CGIs L2S-løsning i Norge (til venstre).
EPIM og Ove Ryland (til høyre) har forlenget avtalen med CGI, representert ved Svein Ove Hagaseth, ansvarlig leder for CGIs L2S-løsning i Norge (til venstre).
28. feb. 2014 - 10:56

CGI kunngjør at de har inngått en fireårskontrakt med EPIM (Exploration and Production Information Managment Association) om drifting og videreutvikling av IT-systemene som administrerer olje- og gassaktiviteter på norsk kontinentalsokkel og internasjonalt. Avtalen har en samlet verdi på 74 millioner kroner over de neste fire årene.

Les også: CGI skifter sjef

Selskapene har samarbeidet om Licence2Share-løsningen (L2S) siden 2009, som gjør at både operatørselskaper, samarbeidspartnere og myndigheter har et felles IT-system å forholde seg til. Systemet har over 7.500 brukere.

Avtalen består av tre kontrakter i tillegg til en intensjonsavtale. CGI skal drifte L2S-nettskyløsningen for norsk sokkel, de skal drifte den internasjonale løsningen og oppgradere portaldelen for å forbedre brukergrensesnittet. Intensjonsavtalen er inngått i forhold til å standardisere og profesjonalisere EPIMs sluttbrukersupportavtaler.

– Vi er svært glade for at EPIM har forlenget samarbeidet når det gjelder drifting av løsningen i Norge og internasjonalt. Det er også viktig for oss å få ansvaret for utviklingen en ny versjon av løsningen slik at denne kan fremstå med et moderne og enda mer brukervennlig grensesnitt, sier Svein Atle Hagaseth, ansvarlig leder for CGIs License2Share-løsning i Norge.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.