SIKKERHET

Er det innlysende at denne nettadressen har noe med Norsk Tipping å gjøre?

– Vi er enige i at det er forbedringspotensial her, sier Norsk Tipping etter kritikk.

Også e-post sendt av Norsk Tipping til kunder den 22. september 2020 inneholder flere lenker med kryptiske nettadresser. Her holder vi muspekere over knappen med teksten «Spill Vikinglotto her». For en bruker er det umulig å vite hvor nettadressen peker.
Også e-post sendt av Norsk Tipping til kunder den 22. september 2020 inneholder flere lenker med kryptiske nettadresser. Her holder vi muspekere over knappen med teksten «Spill Vikinglotto her». For en bruker er det umulig å vite hvor nettadressen peker. Skjermbilde: Digi.no
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
28. sep. 2020 - 05:00

I begynnelsen av september fikk Norsk Tipping en henvendelse på Facebook fra en kunde, Christian Andersson, som påpekte at nyhetsbrev han hadde fått fra Norsk Tipping inneholdt lenker med nettadresser som på ingen måte forteller at de peker til websider hos Norsk Tipping. I stedet ledet de til dette mystiske domenet: 

47d0b5fc1d743e2bf4ef49d2198a6eb.svc.dynamics.com

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.