Er det noen norske IT-bloggere der ute?

Nå lenker vi til alle bloggere som lenker til oss.

KOMMENTAR: Er det noen norske IT-bloggere der ute?

Nå lenker vi til alle bloggere som lenker til oss.

Vi i digi.no kaller oss IKT-bransjens nettavis, og vi forsøker å skrive for og om dere som jobber i det vi mener er verdens beste bransje.

Selv om vi gjør så godt vi kan, er det ingen tvil om at dere lesere sitter på mye informasjon og kunnskap som vi ikke besitter. Til glede for oss, og for andre lesere, bruker mange av dere tid på å utfylle våre artikler med mer informasjon, kritikk og innspill i det tilhørende debattsystemet under hver enkelt artikkel. Vi leser disse debattinnleggene med glede, nysgjerrighet og av og til med frykt.

Vi retter skrivefeil som blir påpekt og vi følger opp når nye momenter og tips dukker opp i debatten. Selv om vi av og til får litt pepper, setter vi stor pris på dialogen med dere.

Nå tar vi i bruk et nytt verktøy som vi håper og tror blir et nytt løft i denne dialogen. Hver eneste artikkel utrustes med Twingly, et trackback-system som gjør at vi automatisk lenker til alle blogger som lenker til oss.

Vi håper på et økt samspill mellom oss i redaksjonen og individuelle IT-eksperter med egen blogg.

Det er en kjent sak at Twingly og lignende løsninger tiltrekker useriøse bloggere som spammer med useriøse lenker, men vi kommer til å luke bort de verste tilfellene. Vi ber også bloggerne om å tenke litt over hva dere skriver når dere lenker til oss. Gode innlegg blir som regel over tid belønnet med flere lojale lesere.

Etter å ha fulgt med på den norske bloggosfæren siden 2003, mener vi det er såpass mange gode IT-bloggere at det bør være fullt mulig å samle lenker til en god liste over norske IT-blogger som folk bør lese. Vi kommer til å følge med på bloggene som lenker inn til oss, og sette opp en liste over de beste bloggerne i en egen artikkel litt senere i vår.

Før du får en lenke fra oss må du registrere bloggen din på Twingly, og så må du legge til "http://rpc.twingly.com/" i listen over pingtjenester i ditt bloggesystem.

Selv om du nå kan kommentere direkte fra din egen blogg, hører vi gjerne fra deg også i vårt debattforum.

    Les også:

Til toppen