Er dette Apples nye super-PDA?

Apple lover å lansere et fantastisk nytt produkt på mandag. Dette kan være avsløringen.

Apple lover å lansere et fantastisk nytt produkt på mandag. Dette kan være avsløringen.

Nettstedet Spymac hevder å ha avslørt hva Apple skal lansere på mandag. Apple har lovet store nyheter og det kan stemme. Om en skal tro Spymac lanserer selskapet til uka en såkalt iWwalk, en lomme-datamaskin som ser ut som selskapets iPod MP3-spiller.

Bildene og video-bitene på Spymac virker svært autentiske med alle sine detaljer og Apple-logoer. Med mindre materialet stammer fra et utviklingsprosjekt lanserer Apple på mandag sin andre PDA. Apple lanserte på midten av 90-tallet Newton, en stor og tung lommemaskin som var den første PDA-en som gjenkjente håndskrift. Men tekniske problemer og høy pris gjorde at Apple skrinla Newton.

En slik PDA var også høyt oppe på listene sist Apple skulle vise frem produkter, men da ble ryktemakerne "avspist" med iPod, som tross all opphaussingen viste seg å være en enormt lekker maskin for de musikkinteresserte. Den siste uken har Apples PR-maskineri slått på stortromma med vage uttalelser med samme braggadacio-temperatur som det boksepromotor Don King bruker før Tyson skal i ringen. Det får en til å mistenke at de har noe ganske revolusjonerende å komme med, ellers vil de nok få høre det fra skuffede Mac-fans.

Alle detaljer er foreløpig ikke kjent, men bildene viser en maskin på størrelse med Windows CE-maskiner som har et stort navigasjonsjul foran på skjermen. Hjulet lar deg blant annet legge maskinen over på siden. På oversiden av maskinen er det porter for lyd og Firewire. Spørsmålet er om du må ha en Mac for å koble opp maskinen.

Gå til disse nettsidene for å se på flere bilder og videoene av iWalk.

Det spekuleres også i at selskapet skal lansere iMac med flatskjerm, blant annet på bakgrunn av LCD-skjermbestillinger selskapet har gjort fra produsenter i Asia.

Til toppen