Er dette HTCs 25 neste mobiler?

Mobilbilder gjengitt i kinesisk forum.

Er dette HTCs 25 neste mobiler?

Mobilbilder gjengitt i kinesisk forum.

Bilder at det som skal være de alle mobilene HTC skal lansere i år, under eget navn eller andres, er lekket til et kinesisk nettforum.

Det dreier seg i alt om 25 ulike modeller, hvorav flere tydeligvis skal selges gjennom mobiloperatører som AT/T og Sprint.

Bortsett fra navn og litt utydelige bilder fra alle retninger, er det lite detaljer om de ulike mobilene.

Det er ikke uvanlig at det lekkes informasjon om kommende mobilmodeller. Tvert imot har det nesten blitt mer en regel enn et unntak. Men det er sjelden det kommer informasjon om så mange modeller på en gang.

Utvikling av mobiltelefoner er gjerne en langvarig prosess, så det er ikke utenkelig at HTC har planene klare for alt som skal gis ut i år.

Utfra bildene ser det ut til at HTC kun vil levere mobiler med berøringsskjerm. Flere av modellene leveres med QWERTY-tastatur, som i enkelte tilfeller kan skyves inn under selve mobilkroppen.

I tillegg ser det ut til at i alle fall «Whitestone W»-modellen ikke egentlig er en mobil, men en MID (Mobile Internet Device) med TV-funksjonalitet.

Modellen «Hero» ser ut til å være basert på Android-plattformen.

Dersom informasjonen stemmer, og det ikke bare er noen som har tatt seg veldig god tid med Photoshop, vil trolig noen av disse modellene dukke opp allerede under Mobile World Congress som arrangeres i Barcelona i februar.

En Google-oversettelse av forumsiden finnes her. Bildene er også tilgjengelige på Flickr.

Til toppen