BEDRIFTSTEKNOLOGI

Er dette morgendagens brukergrensesnitt?

Microsoft leker seg med teknologi i ny video.

Microsoft lar samhandling og videokonferanser ta noen skritt videre i selskapets nyeste framtidsvisjon.
Microsoft lar samhandling og videokonferanser ta noen skritt videre i selskapets nyeste framtidsvisjon. Bilde: Microsoft/YouTube-video
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
20. mars 2015 - 15:53

Det er alltid spennende å se framtidsvisjoner, spesielt når de dreier seg om hvordan vanlige mennesker kommer til å bruke teknologi i hverdagen. Tidligere denne måneden kom Microsoft med en video som viser hva slags brukergrensesnitt datamaskiner vil tilby oss om 5 til 10 år.

Produktivitet

I videoen følger vi en marinbiolog og en bedriftsleder og ser blant annet hvordan de samarbeider i en verden som er preget av høy tilgjengelig og rik tilgang på informasjon. Man ser blant annet kroppsnær teknologi, gjennomsiktige skjermer og bøybare skjermer.

Nå er riktignok det få som for 5 til 10 år siden kunne forutsi mye av den teknologien mange av oss allerede tar som en selvfølge i dag. De fleste baserer slike forutsigelser på teknologien som allerede er tilgjengelig, uten å vite om gjennombruddene på nye områder som kanskje skjer allerede i morgen. Det er likevel ikke helt usannsynlig at noe av det videoen nedenfor viser, ligner på noe som kan bli tilgjengelig om noen få år.

 

 

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.