JOBBINTERVJU

Er du kalt inn til omvendt jobbintervju? Slik tolker arbeidsgiver spørsmålene du stiller

I to år har Atea snudd på rollene og bedt kandidaten stille spørsmålene. Dette ser de etter på intervju. – Det krever en litt annen type forberedelse.

Julie Amundsen fikk jobb i Atea som 22-åring i 2018, like etter endt studium. Da startet hun i en stilling som account manager, men er nå prosjektleder i markedsavdelingen. Her fra åpningen av Ateas nye hovedkontor på Hasle 24. februar.
Julie Amundsen fikk jobb i Atea som 22-åring i 2018, like etter endt studium. Da startet hun i en stilling som account manager, men er nå prosjektleder i markedsavdelingen. Her fra åpningen av Ateas nye hovedkontor på Hasle 24. februar. Foto: Eirik Helland Urke
Heidi SævoldHeidi SævoldJournalist
3. mars 2020 - 05:03

Det mangler ikke på tips på internett til hvordan man bør te seg på jobbintervju. Men hva gjør du når arbeidsgiveren snur på rollene og ber deg som jobbsøker ta styringen og stille spørsmålene? Hva er lurt å gjøre da? Hvilke spørsmål er gode, og hvordan bør man disponere tiden? Er det noe man absolutt ikke burde gjøre?

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.