Ergo stjeler toppsjef fra konkurrent

Ergo Group har skaffet seg ny toppsjef - fra sin kommende konkurrent Hydro IS.

Ergo Group har skaffet seg ny toppsjef - fra sin kommende konkurrent Hydro IS.

På grunn av uenighet om videre strategi gikk Per Andersen av som toppsjef i Ergo Group i januar. Nå har den Posten-eide IT-giganten funnet ny toppsjef.

Ekstra hyggelig er det nok for Ergo Group at de tapper sin kommende konkurrent Hydro IS Partner. Terje Mjøs (42) er i dag toppsjef i Hydro IS Partner AS, Hydros eget IT-selskapet.

Dette selskapet skal fristilles og kanskje selges. Med 400 ansatte blir dette en ny og tung aktør i den norske IT-bransjen. Les mer om fristillingen av Hydro IS

ErgoGroup hadde i 2003 en omsetning på 2,9 milliarder kroner og et resultat etter skatt på 117 millioner kroner

Mjøs er utdannet cand.scient i informatikk ved Universitetet i Oslo, og har MBA fra BI. Siden 1989 har han jobbet i ulike stillinger i Norsk Hydro ASA, blant annet som direktør i Hydro IS Partner, og salgs- og markedsdirektør i Hydro Agri Europe i Brussel. Tiltredelsestidspunktet er ikke endelig avklart, men blir senest 1.august.

- Jeg ser det som en interessant oppgave og lede et stort og kompetent IT-selskap som ErgoGroup AS. For meg var det utslagsgivende å fortsette og arbeide i et stort konsern, samtidig som jeg får ansvaret for et av Norges ledende IT-miljøer, sier Terje Mjøs i en kommentar.

Til toppen