AVTALER & KONTRAKTER

ErgoGroup får grep på kommune-Norge

ErgoGroup-sjef Terje Mjøs vinner ny driftskontrakt med Rana kommune.

Det siste året har 600 årsverk gått ut av Postens IT-selskap, ErgoGroup, hvorav det meste har skjedd gjennom salg av selskaper som Ergo Bluegarden og ErgoEnet.

Selskapet teller nå 1.500 ansatte, men er likevel det tredje største IT-selskap i Norge, målt i antall ansatte. Nå melder ErgoGroup i en pressemelding om en ny, kommunal driftskontrakt.

Avtalen omfatter brukerstøtte og drift av alle tjenester knyttet til kommunens dataanlegg og nettverk. Kommunen har totalt 530 brukere og tunge programvarer.

Rana Kommune har gjennomført en åpen anbudskonkurranse, og valgte ErgoGroup som følge av lokal forankring og dokumentert leveranseevne fra tidligere driftsperiode.

Avtalen vil gjennomføres i en kombinasjon av tilstedeværelse i kommunens lokaler og fjerndrift.

ErgoGroup skal stå for drift av både brukeradministrasjon, servere, programvarer, databaser og nettverk. Avtalen har en verdi på 7,5 millioner over tre år med mulighet for forlengelse.

- Avtalen gir Rana kommune en effektiv og fremtidsrettet driftsløsning, og bekrefter vår sterke posisjon i kommunemarkedet, sier administrerende direktør Terje Mjøs i ErgoGroup.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.