RESULTATERFINANS

Ergogroup merker ikke finanskrisen

- Vi har fortsatt god vekst, på tross av usikre markeder, sier Ergo-sjef Terje Mjøs.

22. okt. 2008 - 15:45

Ergogroup presenterer i dag tallene for tredje kvartal, og melder om gode driftsresultater og fortsatt vekst.

- Vi synes det er gledelig å kunne presentere vårt 15. kvartal på rad med resultatforbedring kvartal mot kvartal, sier Ergogroups administrerende direktør Terje Mjøs i en pressemelding.

Selskapet omsatte for 1233 millioner kroner i tredje kvartal, som er en vekst på åtte prosent mot samme kvartal i fjor. Driftsresultaten for perioden ble 112 millioner, som er 36 høyere enn tilsvarende i fjor. Driftsmarginen endte på drøyt ni prosent.

Ergogroup opplyser at selskapets organiske vekst var pluss ni prosent etter årets tre første kvartal, noe som hovedsaklig skyldes vekst knyttet til tjenesteutsetting og infrastrukturtjenester i Sverige og Norge.

Oppdragene innen løsninger og applikasjonstjenester kommer fortsatt på løpende bånd, og med stabile timepriser og høy beskjeftigelse for selskapets konsulenter gir det forbedret lønnsomhet i forhold til samme periode i fjor, opplyser Ergogroup.

Samtidig advarer de om signaler fra enkelte kunder om forsiktighet ved beslutning på igangsettelse av nye prosjekter.

Likevel skal det foreløpig ikke være tegn til dramatisk endring i etterspørsel etter deres konsulenttjenester.

- Sett i lys av markedssituasjonen vil vi være noe mer forsiktig med vekst i antall konsulenter fremover, skriver selskapet i kvartalsrapporten.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.