ErgoGroup øker staben igjen

Etter å ha skrelt bort 600 årsverk, starter ErgoGroup det nye året med friske nyansettelser.

Etter å ha skrelt bort 600 årsverk, starter ErgoGroup det nye året med friske nyansettelser.

Postens IT-selskap, ErgoGroup, har i løpet av det siste halvannet året kvittet seg med 600 årsverk. Avviklingen har i hovedsak skjedd gjennom salg av selskaper som Ergo Bluegarden og ErgoEnet.

Men nå begynner pendelen å snu.

- Vi opplever som mange andre i vår bransje økt etterspørsel og vi har vunnet en rekke nye driftskontrakter det siste året, sier informasjonssjef Wibecke Brusdal i ErgoGroup til digi.no.

Det vil først og fremst være innen forretningsområdet IKT-driftstjenester som omfatter tele-og datakommunikasjonstjenester, serverdrift og outsourcing, ErgoGroup nå trenger nye hoder.

Postens ErgoGroup vil ha konsulenter med både forretningsforståelse og lang erfaring på systemutvikling. Det er spesielt mot SMB-markedet og gjennom samarbeid med partnere veksten vil skje.

I alt søker selskapet etter et tyvetalls nye hoder som omfatter alt fra produktsjefer, prosjektledere, seniorkonsulenter, løsningsarkitekter, kundebehandlere og sertifiserte systemkonsulenter.

IKT-driftstjenester har det siste året vunnet kontrakter med blant annet Gjensidige Nor, Norsk Tipping, Aetat og UDI.

- Vi ser at markedet har forandret seg og vi har et mål om lønnsom vekst som skal skje på selvstendig oppdrag og gjennom partnere, sier Brusdal.

Til toppen