KORTNYTT

ErgoGroup vinner kontrakter i offentlig sektor

ErgoGroup tar et stadig større jafs av offentlig sektor, med to kontrakter til Akershus fylkeskommune.

16. jan. 2006 - 10:53

Akershus fylkeskommune skal fornye to av sine viktigste administrative IT-løsninger, og har valgt ErgoGroup som leverandør. I tillegg til Akershus Fylkeskommune har Søre Sunnmøre og Midt-Finnmark valgt ErgoGroup som IT-leverandør.

Kontraktene med Akershus fylkeskommune har en verdi av 20 millioner kroner, inkludert 5-årig driftsavtale for økonomisystemet- og lønns- og personalsystemet.

ErgoGroup skal levere nytt saksbehandlings- og arkivssystem og nytt økonomisystem og lønns- og personalsystem til Akershus fylkeskommune. Avtalene omfatter både programvare, konsulentbistand, opplæring og drift. Leveransen leveres med henholdsvis ePhorte og Agresso som programvare.

I tillegg ble ErgoGroup valgt som IT-leverandør av løsninger til tre kommuner i Midt-Finnmark på felles løsninger for økonomi og elektronisk saksbehandling.

Midt-Finnmark har valgt standardiserte løsninger som er spesielt tilpasset de utfordringene som kommune-Norge står overfor i arbeide med å digitalisere tilbudet til innbyggerne.

Avtalen har en verdi av fem millioner kroner over fem år.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.