ErgoGroup vinner kontrakter i offentlig sektor

ErgoGroup tar et stadig større jafs av offentlig sektor, med to kontrakter til Akershus fylkeskommune.

ErgoGroup tar et stadig større jafs av offentlig sektor, med to kontrakter til Akershus fylkeskommune.

Akershus fylkeskommune skal fornye to av sine viktigste administrative IT-løsninger, og har valgt ErgoGroup som leverandør. I tillegg til Akershus Fylkeskommune har Søre Sunnmøre og Midt-Finnmark valgt ErgoGroup som IT-leverandør.

Kontraktene med Akershus fylkeskommune har en verdi av 20 millioner kroner, inkludert 5-årig driftsavtale for økonomisystemet- og lønns- og personalsystemet.

ErgoGroup skal levere nytt saksbehandlings- og arkivssystem og nytt økonomisystem og lønns- og personalsystem til Akershus fylkeskommune. Avtalene omfatter både programvare, konsulentbistand, opplæring og drift. Leveransen leveres med henholdsvis ePhorte og Agresso som programvare.

I tillegg ble ErgoGroup valgt som IT-leverandør av løsninger til tre kommuner i Midt-Finnmark på felles løsninger for økonomi og elektronisk saksbehandling.

Midt-Finnmark har valgt standardiserte løsninger som er spesielt tilpasset de utfordringene som kommune-Norge står overfor i arbeide med å digitalisere tilbudet til innbyggerne.

Avtalen har en verdi av fem millioner kroner over fem år.

Til toppen