ErgoGroup vinner milliardkontrakt

ErgoGroup har håvet inn en milliardkontrakt. Like fullt må 37 forlate selskapet i løpet av andre kvartal.

ErgoGroup har håvet inn en milliardkontrakt. Like fullt må 37 forlate selskapet i løpet av andre kvartal.

digi.no omtalte i går at 30 ansatte i Kristiansand er varslet som overtallige i Postens IT-selskap ErgoGroup, i tillegg av sju ansatte i Tromsø.

En innfusjonering av de tre datterselskapene skal samordne administrasjon og drift sentralt, og store effektivitetsgevinster forventes.

I dag melder selskapet om en ny og betydelig kontrakt med Opplysningen 1881. Femårsavtalen har en samlet verdi for ErgoGroup på omlag 2,2 milliarder kroner.

ErgoGroup skal bidra som teknologipartner med et bredt spekter av tjenester innen drift, telefoni, datakommunikasjon og integrasjon av Opplysningens IT-plattformer.

Opplysningen 1881 vil gjennom samarbeidet med ErgoGroup utvide sitt tjenestetilbud og redusere sine kostnader for produksjon og distribusjon av opplysningstjenester.

Leveransen fra ErgoGroup starter allerede 1. juni i år.

- Samarbeidet med ErgoGroup er med på å dra Opplysningen 1881 fra å være en ren nummeropplysning til en komplett leverandør av opplysningstjenester, sier styreformann Rune Rinnan i Opplysningen 1881.

Samarbeidet innenfor elektroniske tjenester, forventes på bli knyttet til verdiøkende informasjonstjenester. Dette gjelder registervask av Opplysningendatabaser mot ErgoGroup innenfor person, eiendom og foretak.

For Opplysningen 1881 betyr dette nye informasjonstjenester mot person, bedrift, motorvogn og eiendom.

Til toppen