BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ericsson dropper T29, satser alt på T39

Planene om mobiltelefonen T29 legges på is, skriver det svenske mobiltidsskriftet Mobil i denne ukens utgave. Nå satses alt på T39.

Frode Eriksen
6. mars 2001 - 09:35

Bransjebladet Mobil forteller i denne ukens utgave at Ericsson på nytt har endret sine mobilplaner. Nå skal ikke lenger T29 og T39 lanseres i vår. Fra og med nå er det bare T39 som gjelder.

T39 vil ligne på T28 (bildet), men ha samme funksjoner som R520 og inkluderer dermed tjenester som GPRS, Bluetooth, T9, WAP 1.2 foruten mulighet for å laste ned ringelyder og logoer.

T29 var planlagt å bli Ericssons nye ungdomsmodell som skulle ta tilbake deler av markedet for kunder som vil laste ned ringesignaler og logoer til mobilen sin, noe Nokia fram til nå har hatt for seg selv.

T28 er utgangspunktet for de nye modellene, og ble da den kom høsten 1999 en god historie for Ericsson, noe selskapet ikke har hatt for mange av på mobiltelefonsiden.

CeBIT i Hannover i midten av mars er en populær dropplass for nye mobilterminaler, og det er ikke usannsynlig at Ericsson velger denne arenaen til lanseringen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.