Ericsson I 888 knytter sammen GSM 900 og GSM 1900

Ericssons nye mobiltelefon, I 888 - eller World Phone - gjør at brukeren kan bruke terminalen i alle områder der det både er GSM 900 og GSM 1900 mobilnett.

Ericssons nye mobiltelefon, I 888 - eller World Phone - gjør at brukeren kan bruke terminalen i alle områder der det både er GSM 900 og GSM 1900 mobilnett.

Dette er den første mobiltelefonen i markedet som kan brukes både i Europa og i de delene av USA der GSM 1900-mobiltelefoni er utbygd, totalt sett nærmere 120 land. Flerbåndstelefonen skifter automatisk fra det ene mobilnettet til det andre.

- En stor andel av våre kunder reiser mye, og USA er blant de landene som blir hyppigst besøkt. For å sikre reisende effektive og enkle kommunikasjonsløsninger, lanserer vi nå World I 888, sier direktør i Ericsson Mobile Communications AB, Norway, Arne Skilhagen.

- Tidligere måtte du kjøpe, leie eller låne en annen mobiltelefon når du skulle reise til USA, Canada eller Chile. Det trenger du ikke lenger med en den nye flerbåndstelefonen fra Ericsson som skifter automatisk mellom GSM 900- og 1900- nettet, sier Skilhagen.

Den nye Ericsson-telefonen har innebygget infrarødt modem og kommuniserer trådløst med bærbare PC-er eller Laptop-er. World I 888 er også utstyrt med fem ulike elektriske kontakter uavhengig av hvilket strømnett som benyttes. Telefonen gjør det mulig å operere to ulike telefonnummer fra samme terminal for skille for eksempel mellom privat og jobbsamtaler. Telefonen gjør det også mulig å sette opp telefonkonferanser med opp til fem personer uansett hvilken verdensdel du besøker.

- World I 888 er i første rekke tiltenkt forretningsreisende som skal ha en avansert telefon som fungerer over hele verden, sier Skilhagen. Telefonen er kommersielt tilgjengelig fra midten av februar.

Til toppen