Erklærer priskrig på bærbare PC-er

Zepto tar utfordringen fra Netshop og senker prisen på selskapet billigste PC enda en hakk.

Erklærer priskrig på bærbare PC-er

Zepto tar utfordringen fra Netshop og senker prisen på selskapet billigste PC enda en hakk.

Den danske PC-produsenten Zepto kunngjorde tidligere denne uken at selskapet hadde en bærbar PC til salgs for bare 2990 kroner, riktignok uten operativsystem. Selskapet ble raskt utfordret av norske Netshop, som tilbød en bærbar Toshiba-PC til samme pris, men med bedre spesifikasjoner. Netshop solgte de neste 12 timene 400 eksemplarer av denne maskinen og tømte dermed lageret.

    Les også:

I dag kunngjorde Zepto at selskapet vil innføre priskrig på bærbare PC-er i Norge. Dermed setter selskapet ned prisen på maskinen Znet 3215W til 2899 kroner. Maskinen inkluderer en Intel Celeron M 1,86 GHz-prosessor, 80 gigabyte Harddisk og 1 gigabyte med RAM. Batteritiden skal være på opptil 4,5 timer.

- Vi har en klar ambisjon om å få en stor markedsandel i Norge. Derfor er det viktig for oss at vi helt fra starten har de beste produkter med den nyeste teknologi til markedets laveste priser. Våre konkurrenter har fått øye på oss, men vi er parate til å møte deres utfordringer, sier Morten Kjærgaard, underdirektør i Zepto.

Zepto var opprinnelig et dansk-norsk selskap, men Netshop kjøpte i 2006 den norske delen.

Til toppen