Et e-post løst samfunn i sus og dus?

Trenger du en idé til hvordan du egentlig skal få tid til å arrangere festene dine, er denne uunnværlig.

Trenger du en idé til hvordan du egentlig skal få tid til å arrangere festene dine, er denne uunnværlig.

Hvordan blir fremtidens applikasjoner? Hvor kommer de til å kjøre? Flere og flere tjenester flytter vekk fra PC-en din og over til såkalte ASP-er,

Application Service Providers. Fremtidens applikasjoner er personlige, hjelper deg å spare tid, koster ingenting og ligger 15 000 km borte i en by du aldri har hørt om.

Amerikanske Evite.com tilbyr for eksempel å organisere alle festene dine. Selvfølgelig er dette bare en god unnskyldning for å få deg som trofast bruker.

De tilbyr en liste over gode restauranter, konserter og andre kulturelle aktiviteter (kun USA) samt lagring av kontaktdatabasen for alle vennene dine. Evite hjelper deg å sende ut invitasjoner, sjekke respons og samle inn svar på spørsmål som gjør det enklere å lage et vellykket arrangement. De du inviterer må selv benytte Evite for å gi tilbakemeldinger.

For å sikre gjenbruk kan du også lage et fotoalbum når festen er over som alle deltagere kan kikke på og bidra til.

Evite er en genial tjeneste; jo flere venner du har, jo mer tid sparer du. La dem fortelle selv om hvem som kommer når, hvordan og med hva uten å skrive en eneste mail og bruk tiden på å lage en skikkelig bra fest!

Til toppen