Et lite sidesprang

Nå som våren endelig er kommet, begynner det i grunnen å rykke både her og der. Ikke minst i reisefoten. Da er det godt å kjenne til akkurat dette nettstedet, skriver HjemmeNetts Nina Furu.

"

Infosenter Reiseliv (se peker til nettstedet i margen til høyre) er basert på en veldig enkel ide: Alle turoperatører har billige restplasser til salgs. Men hvilke tilbud du som reiselysten får øye på er litt tilfeldig, avhengig av hvilken avis du leser eller hvilket reisebyrå du tilfeldigvis passerer på vei til jobben.

Så hvorfor ikke samle alle disse tilbudene på ett sted, slik at det blir mulig å finne den billigste restplassen samme hvor du skal?

Og det er akkurat det denne database-tjenesten gjør. Du velger ditt reisemål, klikker på knappen, og dermed får du opp tilbudene fra de forskjellige turoperatørene, sortert med de billigste først. Det sier seg selv at dette ikke er luksus-biletter. Prisene krever også at du kan reise på kort varsel - ofte om en dag eller to.

Men når man kommer til London tur/retur for 595 kroner, eller får en uke på Mallorca til en drøy tusenlapp, kan vel noen hver bli fristet til å ta fri fra jobben noen dager. Hva er vel tilværelsen uten ett og annet lite sidesprang?

God tur!

"

Til toppen