JUSS OG SAMFUNN

Et reisebyrå fritt for personale

På mandag åpner Norges første heldigitale reisebyrå, hvor man kan bestille ferier uten å ha kontakt med personer. Lanseringen av PLUS Nettreiser tjenesten blir feiret med Norges største reiseauksjon.

Lars B.Enge
30. juli 1998 - 10:08

Er du lei av telefonkø, personkø og å alltid ha kontakt med gretne feriekonsulenter før du skal ut å reise? Da kan PLUSSreisers nye tilbud være noe for deg.

Når PLUS Nettreiser mandag lanserer sitt heldigitale reisebyrå på Internett, utformet av Spekter Bergen, blir det for første gang i Norge, mulig å kjøpe flyreiser uten å ha vært i kontakt med mennesker.

Bestillingen vil skje over nett og du kan bruke kredittkort så vel som postoppkrav. Bruker du kredittkort skjer transaksjonen med SET (Sikker Elektronisk Transaksjon) - det sikreste digitale betalingssystemet på markedet i dag. PLUSSreiser er det første reisebyrå til å benytte seg av SET i Norge.

Som ledd i lanseringen vil det også arrangeres reiseauksjon. På mandag fra ni til ni skal det auksjoneres bort hundrevis av reiser.

- Her bestemmer du selv hva reisen skal koste, lover prosjektansvarlig Knut Oddvar Knudsen, kanskje noe overentusiastisk, men han har nok rett i at "her kan man virkelig gjøre et kupp".

Det auksjoneres ut reiser til inn- og utland. Fra blant annet Tromsø, Roma, Madrid, Rio de Janeiro, Cape Town, Minneapolis og Reykjavik.

En av fordelene med selv å bestille og kjøpe reiser gjennom Internett, er at man vil kunne få vite om diverse reisetilbud fortere samt ha mulighet til reagere på disse mye raskere. Og skulle man være usikker på noe blir det også her mulig å få hjelp fra profesjonelle.

- Det har skjedd flere ganger at flyselskap har gått ut med tilbud i siste liten og at disse har forsvunnet til utlandet, ettersom formidling gjennom tradisjonelle medier ofte kan gå for treigt, opplyser Knudsen. Med vår tjeneste kommer man raskt igjennom til selve bestillingsbiten.

PLUS Nettreiser ser på tid som det viktigste og har derfor ikke fokusert på det som nok er langt viktigere for forbrukere flest, priser.

- Vi kan ikke love billigere reiser, sier Knudsen, dette på tross av at et betjeningsledd faktisk forsvinner.

Følg linken øverst til høyre, til det digitale reisebyrået og auksjonen mandag 3. august.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.