RESULTATERFINANS

Etablerer markedsplass for fisk

Store aktører i norsk fiskeindustri har tatt initiativet til å etablere en markedsplass for kjøp og salg av fisk på nettet. Portalen skal åpnes til høsten og håper å bli en av de største markedsplassene for slike varer i Europa innen kort tid.

Sigvald Sveinbjørnsson
12. sep. 2000 - 14:29


FishMarket




Helge MøgsterAustevoll Havfiskedigitoday.no



I en pressemelding sier Møgster:

- Kjøpere ønsker en økt tilgang på informasjon om tilgjengelige produkter og kontakt med nye leverandører som tilfredstiller kjøperens kvalitetskrav. FishMarket vil være et slikt verktøy, sier Møgster.
Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
På trappene til internasjonal suksess
På trappene til internasjonal suksess



FishMarket vil etter hvert også inneholde transport, betaling, nyheter og andre tilleggstjenester som er nødvendige for å gjennomføre elektronisk handel, skriver selskapet i en pressemelding.

Helge GåsøTerra Seafood

Alexander WoxenThe Growth Factorydigitoday.no


- Dette er et spennende konsept fordi dette ikke bare er en markedsplass, men også et verdiskapende verktøy for leverandører og kunder, sier han og legger til at det er svært sjeldent at en Internett-startopp er så kraftig forankret til eksisterende industri som nettopp FishMarket.

- Det er litt spennende at vi ser konvergensen mellom IT og fisk. Fisk er jo den store vekstnæringen for tiden, og har slått IT, sier Woxen til digitoday.no

Fiskerihandelsplassen skal tjene penger ved å ta en avgift for hver transaksjon som blir gjort.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.