BEDRIFTSTEKNOLOGI

Eterra inngår partnerskap med Symantec

IT-sikkerhetsansvarlig Håvard Udnesseter i Merkantildata-selskapet Eterra mener Symantec tegner til å bli en av selskapets to viktigste leverandører innen IT-sikkerhet.

23. mars 2001 - 16:13

Håvard Udnesseter er blant dem som mener konvergens gir stadig større fokus på IT-sikkerhet. Samtidig preges markedet av store endringer.

- Det er klart i kraftig vekst, og det er i ferd med å modnes. Blant annet blir leverandørene færre og større. En annen tendens er at sikkerhet orienteres mer mot tjenester og mindre mot produkter. I Eterra vil vi fokusere på drift og vedlikehold, samt rådgivning.

IT-sikkerhetsansvarlig Håvard Udnesseter i Eterra.
Håvard Udnesseter. Foto: Eirik Rossen

Partnerskapsavtalen med Symantec viderefører Eterras arbeid med produkter fra Symantec og fra Axent Technologies, selskapet som Symantec fullførte oppkjøpet av før jul.

- Vi er allerede sertifisert på både Axent og Symantec. Det fusjonerte selskapet er sterk teknologi, og preges av god innsats innen utvikling.

Avtalen er nordisk, og innebærer et engasjement fra 500 selgere.

- Eterra er avhengig av å ri de raskeste hestene. Vi forventer at Symantec blir en av to dominerende leverandører hos oss innen IT-sikkerhet.

Blant de andre IT-sikkerhetsselskapene Eterra arbeider med, er Check Point.

Udnesseter er svært positiv til Symantecs nye initiativ for å bygge opp en egen nordisk konsulentorganisasjon.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.