Ett verktøy styrer alle nettets bokser

Juniper mener å være først ute sentral administrasjon av rutere, svitsjer og sikkerhet.

Ett verktøy styrer alle nettets bokser

Juniper mener å være først ute sentral administrasjon av rutere, svitsjer og sikkerhet.

Juniper Networks melder at de har forbedret sitt administrasjonsverktøy Network and Security Manager (NSM) med en sentralisert administrasjon for selskapets rutere, svitsjer og sikkerhetsinfrastruktur.

NSM brukes til å konfigurere enheter og sikkerhetsregler, overvåking og rapportering fra drift, og til å identifisere mulige sikkerhetsrisikoer i et nettverk.

Det nye skal være at overvåking av nettverk og sikkerhetsprodukter er gjort enhetlig, og at verktøyet kan brukes til å implementere nye regler og oppdateringer over hele nettverket. Verktøyet har videre versjonshåndtering av regeldokumenter med mulighet for å gå tilbake til en eldre versjon, samt rollebasert administrasjon.

Den nye NSM sentraliserer administrasjonen for flere av Junipers produkter, som bedriftsruterne J-series, Ethernet-svitsjene i EX-series, VPN- og brannmurproduktene, boksene for å oppdage og avverge innbrudd («Intrusion protection and prevention») samt en ny generasjon produkter for tilgangskontroll, Unified Access Control 2.2 (UAC).

Kombinasjonen av UAC, nye versjoner av intranettkontrolleren Intranet Controller (4500 og 6500) og NSM skal gi sentral og detaljert kontroll og håndheving av bedriftens tilgangsregler.

De ny produktene er tilgjengelig umiddelbart. Kunder med serviceavtale får UAC 2.2 gratis.

    Les også:

Til toppen