Eudora 6.0 klar for Mac og Windows

Nytt i e-postklienten Eudora 6.0 er blant annet et eget spamfilter og enklere håndtering av lange tråder.

Nytt i e-postklienten Eudora 6.0 er blant annet et eget spamfilter og enklere håndtering av lange tråder.

Qualcomm lanserte torsdag en ny utgave selskapets e-postklient, Eudora 6.0, for Mac og Windows. Qualcomm, som kanskje er mest kjent for å drive med mobiltelefoni, har vedlikeholdt Eudora som et alternativ til blant annet Microsoft Outlook i en årrekke. Programmet leveres i en betalingsutgave og i en sponset utgave med annonser.

Den største nyheten i Eudora 6.0, som dessverre bare gjelder i betalingsutgaven, er SpamWatch, et spamfilter som skal være lett å sette opp.

Men Eudora har et åpent programmeringsgrensesnitt som gjør at det er mulig også for brukere av den sponsede utgaven å integrere tredjeparts spamfiltre.

Content Concentrator er den andre store nyheten i denne utgaven av Eudora. Denne skal hjelpe brukere å løse opp en lang e-posttråd, eller for å finne ut hva senderen egentlig har skrevet inne i kaoset av sitater, signaturer, headere og annen informasjon som gjerne går igjen når en konversasjon over e-post har pågått i lang tid.

Eudora 6.0 inneholder også flere mindre forbedringer knyttet til arkivering av e-post og kopiering av stiler og fonter. Noe av funksjonaliteten vil variere, avhengig om det er Mac- eller Windows-utgaven som benyttes.

Fullversjonen av Eudora 6.0 koster 50 dollar for nye kunder, og 40 dollar for de som ønsker å oppgradere (fra versjon 4.3 eller høyere). Kunder som har kjøpt betalingsutgaven det siste året vil kunne oppgradere uten kostnader. Den sponsede utgaven kan derimot fritt lastes ned fra denne siden.

Til toppen