BEDRIFTSTEKNOLOGI

Eudora Pro 4.0 i beta

Qualcomm har nå kommet med en beta-utgave av den neste versjonen av selskapets populære e-postklient, Eudora.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
20. okt. 1997 - 11:34

Denne utgaven inkluderer noen mindre endringer i brukergrensesnittet, slik som nye ikoner og forhåndsvisning av posten i samme vindu som posten listes opp. Verktøylinjene har blitt mer fleksible og kan plasseres der man måtte ønske, og en egen oppgavelinje hvor alle åpne vinduer i programmet kan aksesseres, tilsvarende Windows 95/NT 4.0.

Programmet tilbyr også enklere tilgang til filene på PC-en, noe som gjør at tillegg som skal sendes med e-posten enkelt og greit kan dras inn i vinduet hvor e-posten skrives.

Eudora Pro 4.0 vil også ha støtte for LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), noe som gir brukerne tilgang til en sentralisert katalog med e-post-adresser. Eudora Pro 4.0 får også støtte for HTML, slik at brukerne kan lese og skrive e-post som har en Web-lignende formatering. Dette inkluderer blant annet tabeller, bilder og lyder.

Eudora Pro 4.0 vil også være utstyrt med en form for auto-konfigurering, noe som sparer systemadministratorene for tid, når de skal installere programmet hos sluttbrukerne.

Mange av disse egenskapene finnes allerede i de nyeste e-post klientene fra Netscape og Microsoft. Men Eudoras produktsjef, Stacey Crowe, sier til InfoWorld Electric at Qualcomm ikke mener at de må vinne alle sammenligningene om egenskaper for å holde brukerne lojale.

Den ferdige utgaven av Eudora Pro Version 4, vil bli tilgjengelig mot slutten av året for Windows 95/NT. Ifølge Qualcomm er det ingen planer om å lage noen utgave for Windows 3.x.

Beta-versjonen av Eudora Pro Version 4 kan hentes ned fra Qualcomms Eudora-nettsted. Filen er på cirka 6.5 MB.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.