BEDRIFTSTEKNOLOGI

EUnet lokker med CD-ROM

EUnet forsøker å fiske kunder ved å tilby CD-ROM-spiller for én krone hvis du tegner halv- eller helårsabonnement. I et samarbeid med Microsoft vil EUnet gi nettbrukerne en ekstra godbit i høstmørket.

Anders Berg
28. okt. 1996 - 09:00

EUnet vil tilby nettkunder en CD-ROM spiller for kr. 1.- hvis de velger å tegne halv- eller helårsabonnement hos EUnet. Tjenesten som må betales på forskudd på halv- eller helårsbasis vil koste kunden kr. 189.- pr. måned for fritt bruk, eller kr. 125.- pr. måned mot en avgift på kr. 0,40.- pr. minutt og 15 timers fri tilgang i måneden.

Folk som tegner et halvårsabonnement vil få kjøpe en intern 4 X CD-ROM IDE-spiller for én krone, mens helårskundene vil få en 8X spiller for krona. Eventuelle minuttavgifter vil faktureres kvartalvis.

- Målgruppen er eksisterende kunder på Internett som er misfornøyde med dagens tilbud og har planer om å bytte leverandør. CD-ROM spilleren får de som en ekstra godbit, sier Trygve Bauer-Nilsen, leder for kundeservice hos EUnet Norge.

Ideen til dette gode, men litt uvanlige tilbudet dukket opp mens Bauer-Nilsen var hos en kunde som skulle sette opp Internett-tilgang og ikke hadde en CD-ROM spiller.

- Fordi vi satser på kunder som er allerede er på Internett, er det liten vits i å tilby modem for en billig penge. Jeg tenkte vi kunne slå to fluer i et smekk ved å tilby en CD-ROM spiller, sier Bauer-Nilsen.

Tilbudet er et samarbeid mellom EUnet og Microsoft, og med CD-ROM-spilleren følger det en CD som inneholder Microsoft Mail, News, NetMeeting, Comic Chat og Internet Explorer.

EUnet har registert et morsomt domenenavn for tilbudet.

- Hva annet en www.cdromforenkrone.com lyder naturlig, sier en munter Bauer-Nilsen.

Reklamering vil i første rekke foregå på Internett, men etterhvert vil det også dukke opp i dagspressen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.