KARRIERE

Evang inn i JWT

Tidligere styreformann i reklamebyråforeningen Tormod Evang, er nå gått inn som arbeidende styreformann i reklamebyrået J. Walter Thompson. Men mesteparten av tiden vil han bruke til å restaurere tømmerhytter...

Therese Werenskiold
3. mai 1999 - 13:44

Tormod Evang har vært i reklamebransjen i 30 år, de siste ni årene i JBR. I november i fjor bestemte han seg for å begynne med noe helt annet, og satset på restaurering av gamle tømmerhytter.

- Jeg har hele tiden planlagt å bruke en dag i uken på ulike styreverv, sier Evang til digi.no. Han sier også at han skal bruke resten av tiden til sitt nye yrke, og at han trives svært godt med det.

Evang var styreformann i reklamebyråforeningen inntil mars i år, da Rolf Stokke tok over vervet. Selv er han blitt arbeidende styreformann i J. Walter Thompson.

- Det innebærer at jeg skal se på den forretningsmessige utviklingen, og prøve å forbedre driften av byrået. I tillegg til styremøtene bruker jeg noen timer i uken på dette, sier han.

Det internasjonale reklamebyrået J. Walter Thompson ble etablert i Norge i oktober i fjor, og har nå omlag 20 ansatte. Daglig leder er Morten Bjerke.

Evang har også styreverv i rådgivningsselskapet Bengal Consulting og reklamebyrået Melvær & Lien.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.