Evry-direktør går av

Har jobbet 42 år i selskapet.

Konserndirektør Thorolf Thorstensen har jobbet 42 år i Evry. Nå trapper han ned, og selskapet speider etter ny leder for IT Operations.
Konserndirektør Thorolf Thorstensen har jobbet 42 år i Evry. Nå trapper han ned, og selskapet speider etter ny leder for IT Operations. (Bilde: Evry)

Har jobbet 42 år i selskapet.

Konserndirektør for IT Operations i Evry, Thorolf Thorstensen, har bedt om avløsning fra stillingen. Det fremkommer i en børsmelding fra selskapet. Thorstensen fyller 62 år til sommeren og vil derfor trappe ned arbeidsbelastningen en slik stilling innebærer.

Han vil imidlertid fortsette i stillingen inntil en ny leder er utnevnt, og han vil fortsette å jobbe i Evry i en kunderelatert posisjon.

Til digi.no forteller Thorstensen at han har jobbet 42 år i Evry, altså hele sin yrkesaktive karriere.

– Det har vært spennende å utvikle selskapene etter hvert som de er fusjonert, og jeg har ledet en rekke store forandringer på kundesiden, sier den avgående direktøren når vi spør hva som har vært mest spennende i Evry i perioden han har jobbet i selskapet.

Thorstensen begynte i Fellesdata, og var dermed med på å gjøre bankene klare for den digitale tidsalder. Han har også deltatt i en rekke av oppkjøpene som har skapt Evry slik det fremstår i dag. Selskapet er nemlig produkt av en lang rekke fusjoner, de siste store var EDB Businesspartner og Ergo.

    Les også:

Til toppen