Evry fornyer i Sverige

Vant kontrakt med Svenskt Näringsliv.

Evry fornyer i Sverige
Evry skal levere en helhetsløsning der IT er pakketert som en tjeneste til Svenskt Näringsliv. Avtalen er viktig for oss i det svenske markedet, sier konsernsjef Terje Mjøs (bildet) i en melding. Bilde: Evry

Evry kan plusse på 100 millioner svenske kroner i ordreboka etter å ha fornyet en avtale med arbeidsgiverorganisasjonen Svenskt Näringsliv, som har nærmere 60.000 medlemsbedrifter.

Kontrakten gjelder for tre år med en opsjon på ytterligere tre. I norsk valuta tilsvarer verdien på avtalen drøyt 88 millioner kroner.

Evry tar et helhetsansvar for IT-tjenester, herunder drift av arbeidsplasser, nettverk, serverdrift og servicedesk, heter det i en pressemelding onsdag morgen.

IT-sjef Kristofer Kjell i Svenskt Näringsliv fremholder at avtalen er viktig for at medlemmene deres skal få en effektiv og fremtidsrettet IT-støtte.

– Arbeidet med den nye avtalen var preget av et stort engasjement der vi nå har en gjensidig løsning med stor nytte. For oss er det avgjørende at vi kan tilby en IT-tjeneste som møter behovet hos både store og små medlemsorganisasjoner. Vår tidligere erfaring med Evry har også spilt inn på valget, sier Kristofer Kjell.

Oslo børs-noterte Evry er Norges største og et av Nordens største IT-selskaper med 10.000 ansatte. Nylig ble det kjent at majoritetseierne Posten og Telenor vurderer å selge ut virksomheten.

    Les også: